11. března 2020

Kryptoměny: Milionářem snadno a rychle nebo spíš koníček s možností přivýdělku?


    Po několika bitcoinových horečkách museli už určitě všichni slyšet o fenoménu s názvem kryptoměny. Tento pojem se již dlouhou dobu objevuje na českých mediálních webech, z nichž některé se snaží lidem namluvit, že díky bitcoinu (či jiným kryptoměnám) může zbohatnout každý téměř lusknutím prstu. Zde musím však vyvést z omylu, neboť člověk potřebuje ohromné množství vytrvalosti, štěstí a intelektu k tomu, aby získal nějakou kryptoměnu s dostatečným předstihem av dostatečně velkém množství tak, aby na tom později  při minimálním vkladu trhnul ty médii slibované miliony. Ono v dnešní době se mi zdá tato výše popsaná situace docela nemožná, ale nikdy neříkejte nikdy!!!


   Já se na mých stránkách budu snažit opustit tuto říši snílků (tedy spíše lživých médií) a zkusím popsat celou věc trochu víc reálně a prakticky, spíše tedy tak, jak to dělám já. V sérii článků o kryptoměnách se Vám budu snažit přiblížit tento bez pochyby fascinující svět. Nejdřív ukážu pár mích oblíbených kryptoměn, peněženek a stránek pro získání nějakého toho mini množství kryptoměny do začátku. Později bych chtěl třeba postavit nějaké to těžební zařízení. Všechno samozřejmě půjde v co nejvíc vidláckém duchu: za co nejméně peněz, s co největším omezením byrokracie a tak, že to zvládne každý.

  Omlouvám se za jisté možné chyby v pravopise a slohu.

  Těším se na Vás u dalšího článku.



1 komentář:

  1. Ťažba kryptomien je témou, ktorá fascinuje mnohých, no nie je to cesta k rýchlemu zbohatnutiu, ako si niektorí myslia. Je dôležité porozumieť technológii a rizikám. Tvorba web stránok a eshopov môže byť bezpečnejším spôsobom, ako vstúpiť do digitálneho podnikania. Pre viac informácií o vytváraní webov a eshopov navštívte https://wavenet.sk.

    OdpovědětVymazat