29. května 2021

 Farsite: Expanding Galaxies - nová hra běžící na Ethereum blockchainu, již spustila airdropy

 Farsite je nová DeFi sanbox MMO RTS hra, která běží na Ethereum blockchainu. Údajně by hra měla obsahovat prvky sci-fi prostředí založené na post-apokalyptickém příběhu. Hlavním tahounem hry by měl být trvalý virtuální vesmír s ekonomikou, kterou hráči nejen ovládají, ale i vlastní. Všechny položky bude možné vyrobit pomocí materiálů a výkresů. Výsledné vyrobené položky budou ve formě NFT volně obchodovatelné a jejich příslušnost vlastníkovi bude zaručovat blockchain. - tak hru alespoň popisuje distributor ;-)



    Zatím je hra stále v počáteční fázi, kdy se snaží nalákat hráče na airdropy. Jestli bude hra hratelná uvidíme posléze. Zatím se dle mého jedná o velice slibný koncept. Když si vytvoříte účet, otevře se Vám nabídka, kde můžete získávat kredity, za které jste posléze odměňování herními předměty a lepší pozicí v seznamu hráčů, ze kterého se losují ti, kteří dostanou nějakou tu odměnu navíc. 

    Stvárnění i nápad této hry se mi osobně líbí. Očekávám takový Elite Dangerous Lite - DeFi version. Jen ta grafika by mohla být lepší. Nemůžu se dočkat chvíle, kdy se DeFi hry dostanou z fáze kartiček a zdarma nehratelných her (viz. Alien Worlds).

    No nic. Jdu zkusit dostat nějaký ten airdrop a budu se těšit na funkční a plnou verzi hry. =D

    Varování: Nejsem finanční poradce a nedoporučuji nikomu rvát reálné peníze do projektů, kterým úplně nerozumí. Zříkám se jakékoliv zodpovědnosti. Naprosto všechno riziko padá na Vás!!!

    Poznámka autora: Tento článek byl napsán za účelem získání itemů z airdropu, aby si autor mohl zahrát i bez vkládání finančních prostředků. Odkaz v článku na hru je referral, kterým byste měli při registraci podpořit mě jako autora. Kdyby byl o tento obsah zájem jsem ochoten sepsat delší článek a lecco si i nastudovat. 😇

 Všem čtenářům přeji pevné zdraví. Nechť nás všechny už covid nechá na pokoji!!!

    Žijte dlouho a blaze!!!

1 komentář:

  1. Zajímavé je to, že to na tom Ethereu vlastně vůbec běží. Jinak mi ale přijde, že ta gamifikace kryptoměn a investicí tomu celému procesu tak trochu škodí. Jasně, líbí se mi vývoj mobilní aplikace na míru v případě, že to bude fungovat třeba jako eToro a investiční portály, které se tak ale skutečně tváří. S čím mám naopak problém je to, když se to tváří jako něco jiného.

    OdpovědětVymazat